top of page
Läs mer

SERVICE HOS OSS

Reception

Vi finns tillgängliga under större delen av dygnet och kan hjälpa till med de frågor som eventuellt dyker upp, skulle vi vara otillgängliga så går det alltid att nå oss på telefon.

I vår trevliga receptionsdel så finner Ni även en mindre servicebutik med livsmedel, hygien, dricka, glass, lite roliga retroprodukter mm, broschyrer/kartor och möjlighet till Swedish Fika med kaffe, bakverk, glass/mjukglass. Det går även bra att förbeställa bröd, bullar, muffins mm för leverans direkt till Er plats eller för upphämtning. Vid längre vistelser finns det möjlighet att ha en nota på sin campingtomt och betala vid utcheckning. Vi tar kontanter, kort, swish.

 

Det är även i receptionen som Ni checkar in/ut, samtliga måste registreras enligt SCB med camping ID. Detta är gratis och Vi hjälper till.

20240328_112430.jpg
IMG_20230718_161353_059.jpg

Servicehus

Vårt servicehus är lite äldre men rent och fräscht och där finner Ni skötrum, RWC, duschar och toaletter. Det finns också i anslutning ett kök utrustat med spisar, mikrovågsugn och utrymme för diskning. Möjligheter att hyra tvättstuga med tvättmaskin/torktumlare (60 sek/tim).

 

I ett separat och mindre servicehus beläget ovanför ställplatserna (30 – 37) finns ett stort rum med bänkar, bord, dart som är tillgängligt för alla och är idealiskt för gäster som bor i tält vid dåligt väder. Huset har även två toaletter samt diskstation utomhus under tak.

bottom of page